Umrahan Ulker deelneemster

Start to Powerwalk

 

Het ging lichamelijk helemaal niet goed met mij, ik zag een flyer liggen van Natuurlijk Aktief bij mijn huisarts.

Ik heb Esther gebeld en kon dezelfde week starten met een proefles.

 

Ik doe nu 5 weken mee en ik merk dat mijn conditie nu al zo vooruit is gegaan. Powerwalk is precies wat ik zocht, niet gedacht dat ik iets zo vinden wat zo goed aansluit bij wat ik wil!

 

Mijn lichamelijke klachten worden minder en mijn souplesse en spierkracht zijn toegenomen. Echt fijn allemaal, wie twijfelt, "Plan een proefles in". Groeten van Umrahan

 

  

Brigitte, Powerwalk topgroep:

 

Ik heb voor Powerwalk gekozen omdat ik op zoek was naar een manier om meer te bewegen en dan het liefst buiten.

 

Met Powerwalk ben je lekker aktief bezig. Je loopt en doet aan intervaltraining zodat je conditie opbouwt en traint tussendoor ook nog verschillende spiergroepen. En dat allemaal in 1 uur training!

 

 Nog een andere bijkomstigheid is dat het een stuk minder blessuregevoelig is dan hardlopen. Ik kan het iedereen aanbevelen!

 

Wilma, Powerwalktopgroep:

 

De afwisseling van de verschillende looptechnieken, welke variëren van sportief naar intensief, gecombineerd met spieroefeningen voor het hele lichaam en dat in de heerlijke buitenlucht; maakt dat ik me daarna zowel op mentaal als fysiek vlak voldaan, energiek en vol inspiratie voel.

Het mes snijdt voor mij echt aan twee kanten. Heeeerlijk! 

Diane, Powerwalk topgroep:

 

Bij toeval ben ik bij Powerwalk terecht gekomen en ik ben verkocht. Na de diagnose nekhernia heb ik veel sporten uitgeprobeerd die steeds te belastend bleken voor mijn nek.

 

Het powerwalken geeft echter verlichting in mijn nek en rug en dat is een hele fijne meevaller.

 

De combinatie van sportief lopen in de natuur en spierversterkende oefeningen blijkt dus een goede combinatie voor mijn lijf en geest.

 

Na een uur powerwalken voel ik me energiek. Mijn lijf voelt beter, soepeler en mijn conditie neemt toe. Het lopen in de natuur maakt je hoofd leeg. Dat we in groepsverband lopen maakt t ook nog eens heel gezellig.

 

Esther maakt de lessen afwisselend en uitdagend.