Dit schrijven deelnemers over Mind-Walk:


Ans van den Broek:

Op vrijdagochtend MindWalk van Esther is echt een cadeautje. Leuke thema’s, bijzondere locaties en super begeleiding van Esther. Heerlijk buiten zijn; combinatie van wandelen, mediteren, yoga en tai chi. Een echte aanrader, probeer het gewoon en geef je op voor een proefles!

 

 

Anke van Huizen:

Ik wil je zeggen dat ik heb genoten van je Mind-Walktrainingen. Ik ben altijd druk ,niet met werk maar in mijn hoofd, heb altijd het gevoel dat ik dit en dat moet doen.

Ik werd rustig van de wandelingen in het bos en met jouw begeleiding extra.

 

Ik kreeg weer inspiratie om te gaan schilderen en dat was voor mij belangrijk omdat ik dat een tijdje niet meer kon, ik kreeg weer ideeën. Heel veel succes en ga zo door!

 

 

Els Deckers:

Wat heerlijk ontspannen zijn deze vrijdagmorgen wandelingen voor mij!

Aan mijn drukke leven moest ik iets veranderen. Via een vriendin kwam ik in contact met Esther. Wat een heerlijk mens!

Eerst een keer meegedaan met de proefles Powerwalk. Omdat mijn conditie niet optimaal is vertelde Esther mij over Mind-Walk.

Dat is iets voor mij dacht ik. En inderdaad. Tijd nemen voor jezelf is heel belangrijk.

Tijdens de wandeling ben je alle besef van tijd kwijt. Heerlijk wandelen. Bezig zijn met je gevoelens en bewust zijn van je lichaam.

Ik kijk elke week uit naar de vrijdag om weer te gaan. Het geeft me ontzettend veel rust voor de komende week. Ik heb nog een aantal vrijdagen te gaan. En dan.. waarschijnlijk ook naar de Powerwalk. Nu ik meer energie heb gekregen wil ik ook wat sportiefs gaan doen. Misschien wel een combinatie!!

Zoveel rust die Esther me geeft. Bedankt dat ik je heb leren kennen Esther.


Wil je ook de kracht van Mind-Walk ervaren?

Geef je op voor een introductieles, of volg een individuele training.


September 2017 in de Bossche Omroep, veel reacties en heel dankbaar en blij dat ik nu 3 groepen heb begeleid met Mind-Walk!
September 2017 in de Bossche Omroep, veel reacties en heel dankbaar en blij dat ik nu 3 groepen heb begeleid met Mind-Walk!